Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, affärsstrategisk rådgivning, utbildning inom mat, dryck och hälsa, konferensverksamhet samt förvaltning av fastigheter jämte därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 295 | 3 676 | 3 430 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 175 | -310 | 203 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 184 | -53 | 201 |
Årets resultat (tkr) | 184 | -53 | 201 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 076 | 1 757 | 1 611 |
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 295 | 3 676 | 3 430 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 175 | -310 | 203 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 184 | -53 | 201 |
Årets resultat (tkr) | 184 | -53 | 201 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 357 | 425 | 484 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 719 | 1 332 | 1 127 |
Tillgångar (tkr) | 2 076 | 1 757 | 1 611 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 977 | 792 | 846 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 100 | 964 | 766 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 076 | 1 757 | 1 611 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 2 148 | 1 838 | 1 715 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 4.1% | -8.4% | 5.9% |
Soliditet | 47.1% | 45.1% | 52.5% |
Kassalikviditet | 145.8% | 127.6% | 136.7% |
Uppdrag Kaija Carlson AB ingår i en koncern med 2 bolag. Koncernmoderbolag är Kaija Carlson Konsult AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, affärsstrategisk rådgivning, utbildning inom mat, dryck och hälsa, konferensverksamhet samt förvaltning av fastigheter jämte därmed förenlig verksamhet.